First-Line Juristen

Diensten voor ondernemerS

Als ondernemer wordt u meer en meer geconfronteerd met juridische vraagstukken. Dit kunnen vraagstukken zijn op uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder het ondernemingsrecht, het verbintenissenrecht en het arbeidsrecht, maar ook vastgoedrecht gerelateerde vraagstukken. Het begint feitelijk al bij de start van uw onderneming. Welke rechtsvorm is het meest geschikt? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende rechtsvormen en welke eisen zijn hieraan verbonden? Maar ook op vragen in verband met de huisvesting van uw onderneming bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij u bijstaan in het aankooptraject van een locatie en zijn wij gespecialiseerd in het huurrecht. Ook als u met arbeidsrecht gerelateerde vraagstukken zit kunnen wij u bijstaan, bijvoorbeeld met vragen over de inhoud van de arbeidsovereenkomst of als u afscheid van een werknemer wilt nemen.

Wij willen graag met u de verschillende kansen voor u als ondernemer bespreken en de daarmee gepaard gaande risico’s in kaart brengen en deze zo veel mogelijk beperken.

Door u tijdig te adviseren zorgen wij ervoor dat in een eventuele discussie met een derde sprake is van een goede uitgangspositie voor een oplossing. Wij zijn erop gericht om een procedure te voorkomen, maar mocht het zo zijn dat een procedure onafwendbaar is, dan kunt u ook op ons rekenen. Als een advocaat ingeschakeld dient te worden, dan vinden wij, door onze jarenlange ervaring binnen de advocatuur, een advocaat met de juiste specialisatie die bij u als ondernemer past.

Diensten voor ondernemerS

Laatste nieuws

- ‘Gewoon’ een transitievergoeding bij verwijtbaar handelen werknemer

Een werknemer handelt diverse keren in strijd met de veil...

- Aansprakelijkheid voor gevolgschade uitsluiten in algemene voorwaarden?

Maak je een fout, dan kun je aansprakelijk worden gesteld...


Contactgegevens

Bezoekadres:
Haarweg 3
7651 KE Tubbergen
T 0546-629925
F 0546-629901
E info@first-line-juristen.nl

Meer informatie op onze Contactpagina.