First-Line Juristen

Juridische dienstverlening

Juridische dienstverlening

Door een toenemende vraag binnen Hendriksen Accountants en Adviseurs naar juridisch expertise is ruim 15 jaar geleden First-Line Juristen ontstaan. Inmiddels adviseren wij, mr. Karolien (K.) Dekker en mr. Anneloes (A.G.J.) Lummen-Kamst, vanuit First-Line Juristen ondernemers en particulieren binnen het ondernemingsrecht, waaronder het verbintenissenrecht en het arbeidsrecht, en op verschillende aspecten van het vastgoedrecht, waaronder koop/verkoop en het huurrecht.

Wij hebben beiden onze sporen verdiend in de advocatuur, Karolien bij JPR Advocaten in Enschede en bij Robers Advocaten in Groenlo/Hengelo en Anneloes bij KienhuisHoving in Enschede. In de jaren dat wij als advocaat hebben opgetreden hebben wij ons gespecialiseerd op de gebieden ondernemingsrecht, waaronder het verbintenissenrecht en het arbeidsrecht, en op verschillende aspecten van het vastgoedrecht, waaronder koop/verkoop en het huurrecht. Door onze ervaring zijn wij dan ook in staat om de juridisch vaak complexe theorie om te zetten naar een praktisch advies. Persoonlijk contact met ons is daarbij van essentieel belang.

Door tijdig de juiste adviezen te geven zorgen wij ervoor dat in een eventuele discussie met een derde sprake is van een goede uitgangspositie voor een oplossing van die discussie. Onze adviezen zijn er niet op gericht om een procedure te voeren, maar juist op het voorkomen daarvan. Dat bespaart u tijd en geld en komt de relatie met de wederpartij ten goede. Is een procedure onafwendbaar? Dan kunt u op ons rekenen. Als een advocaat ingeschakeld dient te worden, vervullen wij voor u een bemiddelende rol om een advocaat te vinden die bij u past.

Om met Karolien en Anneloes in contact te komen kunt u uiteraard telefonisch contact met hen opnemen via 0546-629925. Ook kunt u een rechtstreekse e-mail sturen aan Karolien via k.dekker@first-line-juristen.nl of aan Anneloes via a.g.j.lummen@first-line-juristen.nl.

 

 

Laatste nieuws

- ‘Gewoon’ een transitievergoeding bij verwijtbaar handelen werknemer

Een werknemer handelt diverse keren in strijd met de veil...

- Aansprakelijkheid voor gevolgschade uitsluiten in algemene voorwaarden?

Maak je een fout, dan kun je aansprakelijk worden gesteld...


Contactgegevens

Bezoekadres:
Haarweg 3
7651 KE Tubbergen
T 0546-629925
F 0546-629901
E info@first-line-juristen.nl

Meer informatie op onze Contactpagina.